egeby hundepension lege indhegnet

Praktiske oplysninger

Når din hund holder ferie hos os, lægger vi vægt på, at den får masser af positiv kontakt samt gode, spændende og sjove oplevelser. Den skal aktiveres og motioneres - men også have ro og føle sig tryg.

Når man overlader sin hund til fremmede mennesker, kan det være med vis usikkerhed. Det kan derfor være en gode ide at komme og snakke med os forinden, men ring venligst og aftal en tid.

Vi har hundesenge og skåle. Det er en god ide, hvis du selv medbringer et tæppe til din hund, så den har noget velkendt at dufte til.

Foder er inkluderet i prisen, men du er velkommen til selv at medbringe dit eget. Eget foder skal være i plastikbøtte/boks med tætsluttende låg. Vær venlig at skrive hundes navn på låget. Hvis din hund modtager nogle former for medicin bedes det venligst oplyses ved henvendelse så vi kan drøfte sagen og få det bedste ud af situationen.

Alle hunde er i snor, når vi går udenfor de indhegnede arealer.

Husk gyldig vaccinationstest som er udstedt indenfor de sidste 12 mdr.

Hunden skal have halsbånd på med lovpligtigt hundetegn.

Sørg venligst for, at din hund er i behandling mod lopper.

Hvis en hund viser tegn på sygdom eller kommer til skade under opholdet, forbeholder vi os ret til at tilkalde dyrlæge på ejerens regning.

I alle skolernes ferier kan der  minimum bookes for 7 dage af gangen. Ved afhentning før tid, betales for hele den bookede periode.

 

Kamphunde modtages ikke.